Up (parent)

UNESCO UNITWIN NETWORK MERKEZİ

VE Selçuk Üniversitesi Antalya Kemer yerleşkesinde açıldı.

Vakfımız tarafından inşaatı tamamlanan Unesco Unitwin Network Merkezi

15 Mayıs 2014 günü Selçuk Üniversitesi RektörüProf Dr Hakkı Gökbel,Rektör Yrd Prof Dr Mehmet Musa Özcan,Kemer Kaymakamı,Belediye Başkanı,Unitwin üyeleri ve Kemerlilerin katılımıyla açıldı.

Degerli TINA Yonetim Kurulu Uyeleri,
18 Nisan 2014 tarihinde yapmıs oldugunuz 50.000 TL tutarındaki degerli desteginiz sayesinde Antalya - Kemer'de UNESCO Sualtı Arkeolojisi UniTwin Network Koordinasyon Merkezi ve Selcuk Universitesi Sualtı Arastırma ve Uygulama Merkezi binası inşaatı 15 Mayıs 2014 tarihinde bitirilebilmistir.

Aynı tarihte yapılan bina tanıtım torenimize TINA Vakfı Baskanı Sn.Oguz Aydemir ile birlikte Selcuk Universitesi Rektoru

Prof.Dr.Hakkı Gokbel, bolgenin mulki  amirleri ve ileri gelenleri ile UNESCO Network uyeleri olan Southampton, South Denmark, Warsaw, Alexandria, Flinders ve Tokyo Universiteleri ile UNESCO temsilcileri katılmıstır. Soz konusu bina UNESCO'nun butun dunyada akademik sualtı arkeolojisi faaliyetlerinde ve Akdeniz kıyıları arkeolojik sualtı arastırmalarında kullanılacaktır.

Desteklerinizden dolayı Rektorumuz tarafından Sn.Oguz Aydemir'e TINA icin bir plaket verilmis, bina girisine ekli fotografta gorulen 50x50cm sabit plaket yerlestirilmistir.

Bilgilerinize sunar, sonsuz tesekkurlerimizi iletiriz. Desteklerinizin Antalya-Setur'da revizyonu baslamıs olan Selcuk 1 arastırma gemisi ile Antalya Kıyıları arkeolojik sualtı arastırmalarında da devamını dileriz.

Saygılarımızla,
Yrd.Doc.Dr. Hakan Oniz